Prehrávač

By Vlado

July 22, 2008

Prehrávač je uniestneý pravo hore. Skladba sa prehrá ak kliknete buď obrázok , v strede je vidieť biely trojuholník, alebo na mänší obrázok vpravo, alebo na trojuhlník na riadiacej lištePo dlhšom čase som sa konečne rozhodol napísať aj niečo o našej seite. Iste ste si už mnohí všimli na úvodnej stránke čudný obrázok, vpravo hore nad ktorým je taký cyklicky sa opakujúci text. No to dole pod tým textom je prehrávč, čo Vám umožní si vypočuť skladby z ponuky , ktorú vidíte v pravej časti prehrávača.


Pozn. 1.Pokiaľ nevidite obrazok s prehrávačom, tak by ste tam mali vidieť linku, z ktorej, ak na ňu kliknete si môžete chýbajúci adobe flash komponent nainštalovať. 2.Ak máte adobe hlash nainštalované a prehrávač nepracuje, máte zrejme extrémne nedostatočný internet alebo zle nakonfigurovaný počítač, skuste nám poskytnuť viac detailov a my skúsime vám pomôcť.


Skladba sa spustí kliknutím na obrázok alebo na trojuholník na riadiacej lište. Ak si chcete vybrať inú skladbu, stačí kliknúť na čierny obdĺžníček úplne vpravo a držať ho dovtety až jeho posuvom hore či dole uvidíte skladbu čo si chcete vypočuť. Ak nie je taká skladba čo by ste chceli, tak nám ju pošlite a my ju doplníme, prípadne nám pošlite jej názov a autora, skúsime ju nájsť. Počúvanie je bezplatné a samozrejme ak sa vám skladba páči môžete si ju kúpiť v slovenskom on-line obchode, ktorého som aj ja odberateľom a súčasne aj propagátorom. Navigácia na volenú skladbu je možná ak kliknete na ten čierny obdlžníček,  stále ho držíte a posúvate hore alebo dole, až uvidíte názov skladby, ktorú hľadáteKeďže nič nie je zadarmo, celý vtip je v tom , že ak kliknete na ten malý trojuholníček skoro úplne vpravo , tak sa ocitnete v on-line obchode. Pre Vašu informáciu ak sa rozhodnete takto niečo kúpiť tak ja dostanem malé percento z toho obchodu. Nič nemusíte, ale keby ste sa rozhodli , že niekedy by ste si nejakú hudbu chceli kúpiť vyskúšajte aj túto cestu, prosím. Mňa osobne prehliadač veľmi upútal keď som sa venoval štúdiu ako si zavesiť video na vlastnú seitu. A tam som uvidel zaujímavé možnosti. Na druhej strane , fakt nič nie je zadarmo a boli hodiny, keď naše pripojenie na internet začalo byť preťažené, čo nás na jednej strane tešilo, na druhej sme sa sami dostávali na internet ťažko. Keď už sme raz začali prevádzkovať náš sprostredkovaný hudobný obchod, tak sme ho nechceli z technických dôvodov obmedziť a začali sme hľadať riešenie. Ak kliknete na malý trojuholníček skoro úplne vpravo, budete zavedený do obchodu kde môžete si tú skladbu kúpiť, čo pochopiteľne je len možnosťDnes máme prenajatý priestor na inom serveri na internete, kde sme si uložili potrebné zdroje a hlavný trafik je presmerovaný k nemu, teda čo sa týka prehrávača. Ak sa aj toto ukáže ako pomalé či nespoľahlivé dajte nám tiež vedieť, prosím. V tejto súvislosti sa ospravedlňjum, všetkým, ktorí mohli mať pár dní problém pri počúvaní, čo bolo spôsobené jednak technikou pripojenia alebo mojou nevedomosťou ba priam hlúposťou. Ako úplna pikoška je, že som natrafil aj na tzv. revolučnú hudbu, pripravujem ju tiež na zverejnenie, možno sa vám bude páčiť aj keď táto nie je na predaj. Tá sa dá len stiahnuť z internetu Smile-tpvgames.gif A čo si možete vypočuť dnes? 1. Dušan Valúch 2. Karol Duchoň 3. Uriah Heep 4. DDT 5. Djordje Balaševič 6. Anna Vissi 7. Billy Cobham 8. Dvigatelj Revolucii 9. Charles Aznavour 10. Bulat Okudzava 11. Rammstein 13. Enklava 14. Ešelon 15. Lucie Bíla 16. Marta Kubišová 17. Karel Černoch 18. Horkýže slíže 19. Schiller 20. Rush

There's more pictures of this, if you want to see them...



← newer | older →

Comments:

Posted by: Marta on May 15, 2008, 2:51 p.m.

Comment: Hm, ono je to všetko pekné, ale možno ste viacerí takí "odborníci" na počítač, ako ja. Toto pravdaže ľudia s trochou technického talentu nepochopia, ale nemám pocit, že som jediná, ktorá, ako sa tu pekne hovorí, nie je "computer person!. Podarilo sa mi zapnúť pesničku, ktorú som chcela počuť, ale keď som odchádzala niečo urobiť, z môjho Miša, ako počítač dôverne volám, znela ďalšia. Nie a nie prísť na to, ako to zatvoriť. Nuž po porade s odborníkom som zistila, že na tom mieste, kde sú pesničky sú aj také isté značky ako na, no povedzme rádiu. Sú však maličké. Ak ich náhodou nevidíte, prehoďte sa na nieco iné, hoci na počasie a hudba prestane. Ak sa Vám zdá moja rada primitívna, odpusťte. Ja som si však vážne nevedela poradiť, a tak sa s ňou delím.

Sorry, comments are closed for this item.

Thanks for reading.

"Если Вы питаетесь правильно, то лекарства Вам не нужны. А если Вы питаетесь неправильно, то лекарства Вам не помогут" (древняя ведическая мудрость)

"Если Вы питаетесь правильно, то лекарства Вам не нужны. А если Вы питаетесь неправильно, то лекарства Вам не помогут" (древняя ведическая мудрость)


Help us raise awareness through your social networks

Help us raise awareness through your social networks
Sign the Petition

Weblog Archives

Recent Features

Recent Videos

Recent Photos Gallery

Most Viewed Blog

Links

  • Lauren A. Colby
  • Not f'd — you won't find me on Facebook
  • ANTI-STATE•ANTI-WAR•PRO-MARKET
  • Môj veréjny mediagoblin
  • Kniha vitazstvo nad rakovinou
  • English to Slovak Slovak to English (certified)
  • Video vitazstvo nad rakovinou
  • gentoo.org
  • Made with Django.
  • Go To Project Gutenberg
  • Stanislaw Lem
  • Slashdot
  • [FSF Associate Member]
  • Weather
  • http://www.iherb.com
  • Mastodon