Svinská chrípka

By Vlado

May 1, 2009

Chrípka, kto by ju nepoznal, asi všetci čo žijú ju mali. Ale málokto mal svinskú. Aj keď niektoré chrípky boli svinsky zlé. Nuž ale prišla nová doba a priniesla aj svinskú chrípku. Človek ju môže dostať, vraj od nakazenej svine. Kde tá sviňa prišla ku chrípke sa veľmi nespomína. No nech to je ako chce môžeme to dostať od svine. Keďže sa to šíri, aspoň zatiaľ, v niektorých krajinách pomaly, dá sa predpokladať, že majú málo svíň. Keď sa to začne šíriť, tak to bude znamenať, že počet svíň rastie. Nečital som ani štatistiky aká je úmrtnosť svíň na túto chrípku, resp. počty nakazených a vyliečených svíň. Nuž človek by aj tie svine poľutoval, keďže tie za to nemôžu, ale obávam sa, že aj svine sú rôzne, nie je sviňa ako sviňa. Nakoniec aj s ľudmi je to podobné , nie sú všetci svine. Nositeľom chrípky je vraj vírus. Počítače tiež môžu napadnúť vírusy. Má váš počítač ochranu pred svinským vírusom? Ak nie rýchlo niečo urobte pre svôj počítač. Tu vám môžeme pomôcť aj my. Zakúpte si náš antisviňak a my vám garantujeme, že vírus svinskej chrípky váš počítač tento kalendárny rok nedostane. Inštalácia je robená nami buď prostredníctvom internetu , telefónu alebo aj emailom. Nevyhnutnou podmienkou je zaplatenie príslušnej čiastky. Ochrana sa vzťahuje aj na počítač čo si len zakúpite, podmienkou je ale, že to musí byť v tomto kalendárnom roku. Raz zaplatíte a všetky počítače čo vlastníte sú ochránené!!!! Tiež pracujeme aj na novej verzii antivírusu svinskej chrípky čo je naplánovaná na budúci rok. Takže tak, o počítače sa postarať dokážeme. O ostatné sa musíte sami a nech vám pri tom pánboh pomáha.



← newer | older →

Comments:

Posted by: Brano on May 1, 2009, 9:04 p.m.

Comment: Super článok. Ak sa nemýlim, tak svine môžu dostať chrípku aj od ľudí, aj od vtákov tzv. vtáčiu. Práve jej mutácia vo svini na novú formu a prenos na človeka vytvára "svinskú" chrípku. A aká je cena antisviňáka na tento kalendárny rok? ;-)

Posted by: Dušan on May 2, 2009, 12:07 p.m.

Comment: Pred týždňom, na bicyklovom výlete s priateľmi sme sa, ako vždy, dostali aj k debate o strave, výživových doplnkoch, liekoch a podobných témach vzrušujúcich ľudí po 50-ke. Jeden pán profesor, ktorého oborom je práve organická a potravinová chémia, nás upokojoval: na niečo predsa umrieť musíme a všetky tie hypermarketové potraviny robia v tomto smere veľmi spoľahlivú prácu. A kto prežije potraviny, na toho čaká farmácia. Uvedomte si, vravel nám, že farmaceutická lobby je silnejšia než ropná. Keď sme večer zosadli doma z bicykla a zapli si TV, breaking news práve začínali šíriť paniku o svinskej chrípke. Čo to tu zasa na nás útočí? pýtala sa Táňa vystrašene. No čo asi, farmaceutická lobby. Vlado, som na Teba hrdý ako šikovne si uchopil marketingový poteciál tejto vraj pandémie :-)

Posted by: Vlado on May 3, 2009, 5:17 a.m.

Comment: Ďakujem. Čo sa týka ceny ,tá je určená na 20$, ale prvých 100 zákaznikov ho dostali/nu zadarmo :-D

Posted by: Marta on May 6, 2009, 3:44 p.m.

Comment: Nuz, ako sa po dvoch tyzdnoch paniky ukazuje, naplanova pandemia sa nekona. Dokonca dnes som citala, ze v Mexiku zomrelo na nu 28 ludi, co pri chrikach nie je nic zvlastne. Ale zato sa stalo viac veci naraz. Prehlbila sa uz aj tak dost nahnuta dovera v masovokomunikacne prostriedky a rovnako obisla aj dovera k vedcom. V case ekonomickej krizy zarobili vyrobcovia masiek a desinfekcnych prostriedkov, co je pozitivne /aspon pre nich/ no a ako vzdy, ryzuju farmeceuticke koncerny. Ked uz aj nie na pandemii, tak aspon na upokojujujich a vobec na nervy utisujucich prostriedkoch. Skratka, na svoje peniaze si vzdy pridu. Pretoze sirenie strachu /kedysi som citala, ze to je jedna z najucinnejsich a pomerne lacnych zbrani/ prinasa na pocudovanie - stres. Nuz a straty? Okrem tych neviditelnych aj ked citelnych, prejavujucich sa na nervoch obyvatelov Zeme vseobecne, stracaju aj farmari. Pretoze prasce sa vybijaju, len pre akusi pricinu, svine ostavaju. V lete ma byt pokoj. Ale uz som citala, ze pandemia sa odklada /alebo planuje?/na jesen.

Sorry, comments are closed for this item.

Thanks for reading.

Нравственные устои наших руководителей образованием и культурой восхищают своим полным отсутствием @nourlnews @Dasssha2010

Нравственные устои наших руководителей образованием и культурой восхищают своим полным отсутствием @nourlnews @Dasssha2010


FSF announces winner of Restricted Boot webcomic contest

FSF announces winner of Restricted Boot webcomic contest

Weblog Archives

Recent Features

Recent Videos

Recent Photos Gallery

Most Viewed Blog

Links

  • Lauren A. Colby
  • Not f'd — you won't find me on Facebook
  • ANTI-STATE•ANTI-WAR•PRO-MARKET
  • Môj veréjny mediagoblin
  • Kniha vitazstvo nad rakovinou
  • English to Slovak Slovak to English (certified)
  • Video vitazstvo nad rakovinou
  • gentoo.org
  • Made with Django.
  • Go To Project Gutenberg
  • Stanislaw Lem
  • Slashdot
  • [FSF Associate Member]
  • Weather
  • http://www.iherb.com
  • Mastodon